loader
image

ILI.GR - Παρεχόμενες Υπηρεσίες - Κατασκευή site - Εταιρική ταυτότητα - Υπηρεσίες διαδικτύου- Ηλεκτρονική και έντυπη προβολή - προώθηση επιχειρήσεων

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Αρχική / Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Web design

Η παρουσία στο διαδίκτυο μέσω μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι πλέον απαραίτητη και το να διαθέτει κανείς ένα website είναι αυτονόητο σε όποιο τομέα κι αν δραστηριοποιείται.
Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 90 site και με συνεχή παρουσία στον κλάδο από το 1998, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν μας εμπιστευθείτε η ιστοσελίδα σας θα είναι καλοσχεδιασμένη, εύχρηστη, σύμφωνα με τα τρέχοντα standards και θα διακρίνεται από σύγχρονη αισθητική, λειτουργικότητα και ταχύτητα.


Δυναμικές ιστοσελίδες

Οι ιστοσελίδες που χρειάζονται συχνή ανανέωση του περιεχομένου τους μπορούν να υλοποιηθούν με τη χρήση ενός CMS (Content Management System). Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του site να ανανεώνει μόνος του την ιστοσελίδα του με κείμενα, εικόνες και αρχεία, χωρίς επιπλέον κόστη. Η διαχείριση γίνεται μέσω ενός admin panel, είναι απλή και δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από τον χρήστη.
Το σύστημα διαχείρισης μπορεί να βασίζεται στις πλατφόρμες Joomla και Wordpress ή να κατασκευαστεί ειδική λύση (custom cms).


Web hosting

Σας παρέχουμε αξιόπιστη φιλοξενία των ιστοσελίδων σας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Αν η ιστοσελίδα έχει κατασκευαστεί από εμάς, έχετε επιπλέον έκπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τη βέλτιστη λύση web hosting για εσάς.


Επεξεργασία φωτογραφίας

Με πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία εικόνας, τόσο επαγγελματική όσο και στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναλαμβάνουμε κάθε είδος φωτογραφικής διόρθωσης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται:

  • Φωτογραφίες για έντυπα ή για το διαδίκτυο.
  • Κατάλογοι προϊόντων
  • Ρετούς σε πορτρέτο, φωτογραφίες γάμων – βαπτίσεων
  • Επαναφορά - επιδιόρθωση παλιάς φωτογραφίας
  • Επιχρωματισμός ασπρόμαυρης φωτογραφίας
  • Συνδυασμός εικόνων (π.χ. αλλαγή ουρανού)
  • Φωτογραφική διόρθωση (κοντράστ, χρωματική ισορροπία)
  • Απομόνωση αντικειμένων από το background τους (clipping path)
  • Προσθήκη ή αφαίρεση αντικειμένων από τη φωτογραφία.


Logo design – εταιρικά έντυπα

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εταιρικής σας ταυτότητας και τη δημιουργία brand. Σε αυτό μπορεί να περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός λογοτύπου, επαγγελματικές κάρτες, αφίσες, φυλλάδια, folders κ.α.


Internet marketing

Η προώθηση και προβολή ενός δικτυακού τόπου είναι εξίσου αν όχι περισσότερο σημαντική και από την ίδια την κατασκευή του, διότι μία ιστοσελίδα χωρίς επισκέπτες είναι σαν να μην υπάρχει. Σε αυτό το πλαίσιο, αναλαμβάνουμε την δημιουργία προωθητικού υλικού όπως banners και newsletters, την παρουσία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τη διαχείριση καμπάνιας adwords.


SEO (Search Engine Optimization)

Η πληθώρα ιστοσελίδων και ο ανταγωνισμός που κατά συνέπεια δημιουργείται, καθιστά απαραίτητη τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας φιλικής προς τις μηχανές αναζήτησης ώστε οι πιθανοί πελάτες να μπορούν να σας βρουν. Η βελτιστοποίηση αυτή (search engine optimization) μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε νέα όσο και σε ήδη υπάρχοντα sites προκειμένου να έχουν υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.


Copyright ©2014. ILI.GR
Ιλιάνα Αποστολίδου